Ιαματικό Σπα

Εγγυημένη αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος

Ζήστε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας σε ένα πολυβραβευμένο ιαματικό spa, που βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου. Δημιουργημένο σ' ένα εμβληματικό, ιστορικό κτίριο, πλήρως ανακαινισμένο για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, το Τhermae Sylla Spa ξεχωρίζει για τις προσεγμένες εγκαταστάσεις του, το φιλόξενο περιβάλλον του και τη μοναδική ηρεμία και γαλήνη που αβίαστα εκπέμπει. Φιλοδοξία μας είναι να σας μυήσουμε στον υπέροχο κόσμο της αυτοβελτίωσης, της θεραπευτικής ευεξίας και της βαθιάς και ουσιαστικής χαλάρωσης. Συνδυάζοντας παραδοσιακές και σύγχρονες θεραπείες, πάντα με τη δύναμη του ιαματικού νερού που αναβλύζει φυσικά από τη γη (χωρίς μηχανικά μέσα), στη θερμοκρασία των 80-85 βαθμών Κελσίου, γεμάτο από πολύτιμα ιχνοστοιχεία, το spa μας, σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε την ευεργετική του δράση μέσα σε ένα κομψό περιβάλλον και με την καθοδήγηση του έμπειρου και ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού μας.

Η επίσκεψη στον χώρο του ιαματικού spa καθώς και στις δύο πισίνες μας με το υδρομασάζ, γίνεται συγκεκριμένες ώρες μέσα στη μέρα και κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού που μπορείτε να κλείσετε ακόμη και πριν την άφιξή σας στο ξενοδοχείο. Ώρες λειτουργίας Spa: 09:00-20:00. Τα προγράμματα και οι θεραπείες παρέχονται βάσει διαθεσιμότητας. Η είσοδος στους χώρους του Spa, επιτρέπεται σε άτομα άνω των 15 ετών.

Για τη χρήση του σπα και των ιαματικών πισίνων, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας κολυμβητικό σκουφάκι και σαγιονάρες λαστιχένιες. Σε περίπτωση που δεν τα έχετε, διατίθενται προς πώληση στο κατάστημά μας. Οι πισίνες και τα υδρομασάζ δεν λειτουργούν από τις 14:00-17:00.

Τα υδρομασάζ στις δύο πισίνες μας λειτουργούν εναλλάξ ανά μισή ώρα. Η χρήση των πισίνων κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών,14:00-17:00, γίνεται με δική σας ευθύνη, απουσία Επόπτου Ασφαλείας/ Ναυαγοσώστη. Παιδιά κάτω των 14 χρονών χρησιμοποιούν την πισίνα μόνο με παρουσία κηδεμόνα.