Κάντε κράτηση
Κάντε κράτηση Online και κερδίστε 10%
placeholder
ThermaeSyllaSpa218436V-Paterakis_2ThermaeSyllaSpa218436V-Paterakis_2
 
placeholder
ThermaeSyllaSpa218436V-Paterakis_2ThermaeSyllaSpa218436V-Paterakis_2
placeholder
ThermaeSyllaSpa218431V-Paterakis_2

Φυσικές Θεραπείες Διατροφής

Τραφείτε σωστά για να αισθανθείτε καλά
thermaesylla.gr

Οι φυσικές θεραπείες διατροφής βασίζονται στην κατανόηση του πώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα. Η φυσική υγεία εστιάζει στην πεποίθηση ότι το σώμα είναι ένας οργανισμός αυτο-ίασης. Στο πλαίσιο αυτό, οι θεραπείες στοχεύουν στην υποστήριξη της αυτο-ίασης, συμβάλλοντας με συγκεκριμένους παράγοντες, φυσικούς ή βιο-ενεργητικούς, στην ενεργειακή ισορροπία και βοηθώντας το σώμα να απαλλαγεί από τις συσσωρευμένες τοξίνες.

Η μέθοδός μας συνδυάζει την αποτελεσματικότητα της σύγχρονης μακροβιοτικής διατροφής και τη θεραπευτική δύναμη των φυσικών θεραπειών σε ένα δυναμικό και πρακτικό πρόγραμμα. Οι θεραπείες προσαρμόζονται για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τους στόχους υγείας των φιλοξενούμενών μας. Συνδυάζουν μακροβιοτικές θεραπευτικές αγωγές προσαρμοσμένες στην σύγχρονη εποχή και εμπνέονται από την υγιεινή μεσογειακή διατροφή, εξατομικευμένες από την ομάδα υγείας μας. Τα γεύματα ετοιμάζονται καθημερινά από ειδικευμένους σεφ.

Το Thermae Sylla θα σας διδάξει πώς να αναπτύξετε και να διατηρήσετε συνήθειες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής σας και σας προκαλούν σωματική και συναισθηματική ευεξία, βοηθώντας σας στην πρόληψη και την θεραπεία πολλών σύγχρονων ασθενειών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες, δραστηριότητες, βασικά μαθήματα μακροβιοτικής μαγειρικής, γιόγκα, tai-chi, chi-kung, χαλάρωση, διαλογισμό, μαθήματα αναπνοής, και θεραπεία γέλιου. Όλα αντιπροσωπευτικά εργαλεία ενός υγιεινού τρόποy ζωής, τον οποίο θα συνεχίσετε να ακολουθείτε και μετά την επίσκεψή σας στο Thermae Sylla.

Ο σκοπός του Thermae Sylla είναι να βελτιώσει τη σωματική και τη συναισθηματική ευεξία των επισκεπτών του, προλαμβάνοντας και θεραπεύοντας πολλές σύγχρονες ασθένειες δείχνοντάς τους πώς να ζήσουν πιο φυσικά και να διατηρήσουν τις υγιεινές συνήθειες τους μακροπρόθεσμα.

Η πορεία προς έναν υγιεινό τρόπο ζωής απαιτεί την προσαρμογή των διατροφικών συνηθειών, το κόψιμο των κακών, όπως το κάπνισμα και τη βελτίωση του ύπνου. Η κατανόηση σε βάθος αυτών των τομέων της ζωής σας, θα σας εξοπλίσει με τα απαραίτητα εφόδια για να επιτύχετε μακροπρόθεσμη βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας.

Περιλαμβάνει μια επανεξέταση του ιατρικού σας ιστορικού, μια προσωπική συνέντευξη και αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας σας. Ένας ειδικός θα εκτελέσει την απαραίτητη διάγνωση βασιζόμενος στην ανατολική φιλοσοφία και στη συνέχεια θα σας σχεδιάσει ένα εξατομικευμένο διαιτολόγιο. Η ομάδα του Thermae Sylla επίσης θα σας προτείνει ένα πρόγραμμα για να εφαρμόσετε στην καθημερινότητα σας για να πετύχετε τον επιθυμητό σας στόχο. Πριν φύγετε από Thermae Sylla, θα λάβετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα με συγκεκριμένες συστάσεις διατροφής και προτάσεις για να ακολουθήσετε στο νέο σας τρόπο ζωής.

  Γίνετε μέρος της Ιστορίας μας - Κάντε κράτηση τώρα!
  άφιξη
  +
  -
  +
  -
  +
  -
  Ημέρες
  +
  -
  ενήλικες
  +
  -
  παιδιά
  +
  -
   
  shadow image
  Πώς να βοηθήσουμε;
  Κάντε κράτηση
  Εγγύηση καλύτερης τιμής
  https://www.thermaesylla.gr
  37.9778
  23.7278

  CLOSE

  WEB CHECKIN