Κάντε κράτηση
Κάντε κράτηση Online και κερδίστε 10%
placeholder
ThermaeSyllaSpa218343V-Paterakis_2ThermaeSyllaSpa218343V-Paterakis_2
 
placeholder
ThermaeSyllaSpa218343V-Paterakis_2ThermaeSyllaSpa218343V-Paterakis_2
placeholder
ThermaeSyllaSpa3-219685V-Paterakis_2

Θεραπεία απώλειας βάρους

thermaesylla.gr

Η παχυσαρκία είναι η αιτία πολλών προβλημάτων υγείας. Για το λόγο αυτό το Thermae Sylla έχει ένα ειδικό πρόγραμμα που επαναφέρει το σώμα στην ιδανική του φυσική κατάσταση, αυξάνοντας τα επίπεδα ενέργειας, μέσω της διατροφής αλλά και διάφορων θεραπειών, που σταθεροποιούν το μεταβολισμό και μειώνουν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα.

Η θεραπεία περιλαμβάνει εξαιρετικές τοπικές διατροφικές προτάσεις, από την χώρα μας που έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά μακροζωίας, καθώς και φυτικά ροφήματα για την καταπολέμηση του επιπλέον βάρους. Θα αποκτήσετε καλύτερες διατροφικές συνήθειες, με γεύματα που ενισχύουν την επίτευξη του ιδανικού βάρους, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα το λίπος και φροντίζοντας το μυϊκό ιστό. Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα τονώνει τις μεταβολικές διαδικασίες και έτσι σας βοηθάει να διατηρήσετε το νέο σας βάρος. Είναι ιδανικό για όσους πάσχουν από παχυσαρκία, έλλειψη ενέργειας, αλλά και για άτομα με έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γενικό ιατρικό έλεγχο, ιατρικές συμβουλές, εξατομικευμένη διατροφή και επίβλεψη από διαιτολόγο, φυσικά θεραπευτικά ροφήματα, καθημερινή άσκηση, καθημερινό κολύμπι και θεραπείες σπα.

Ενδείξεις: Παχυσαρκία,Κυτταρίτιδα, Ασθενές κυκλοφορικό, Κατακράτηση νερού, Αδύναμες μεταβολικές διαδικασίες

Γίνετε μέρος της Ιστορίας μας - Κάντε κράτηση τώρα!
άφιξη
+
-
+
-
+
-
Ημέρες
+
-
ενήλικες
+
-
παιδιά
+
-
 
shadow image
Πώς να βοηθήσουμε;
Κάντε κράτηση
Εγγύηση καλύτερης τιμής
https://www.thermaesylla.gr
37.9778
23.7278

CLOSE

WEB CHECKIN