Κάντε κράτηση
Κάντε κράτηση Online και κερδίστε 10%
placeholder
320032936_1914360775563323_8022710477238792159_n

Thermal Water Yoga

Η ιαματική λουτροθεραπεία όπως και η τέχνη της yoga αποτέλεσαν, από αρχαιοτάτων χρόνων, μέρος της αγωγής υγείας και ευεξίας του ανθρώπινου πολιτισμού.

Στην σύγχρονη εποχή ,η εξάσκηση της yoga μέσα στο ιαματικό νερό αποτελεί έναν μοναδικά δυνατό συνδυασμό. Τα πολύτιμα στοιχεία του ιαματικού νερού ενεργούν αποτελεσματικότερα σε έναν ανοικτό και ήρεμο δέκτη,  όπως το σώμα του ασκούμενου στην yoga.

Oι προσαρμοσμένες στο νερό στάσεις και κινήσεις γίνονται πιο εύκολα, καθώς οι τυχόν κινητικές δυσκολίες, διευκολύνονται λόγω της άνωσης του νερού. Η αντίσταση του νερού δημιουργεί έναν πιο αργό ρυθμό , με αποτέλεσμα οι κινήσεις να γίνονται ορθότερα και προσεκτικότερα ,αποφεύγοντας έτσι τους τραυματισμούς.

Ενισχύεται η ευλυγισία και η ενδυνάμωση με την λιγότερη δαπάνη ενέργειας Αυξάνεται η παραγωγή ενδορφινών, λόγω της κίνησης αλλά και της ευεξίας που προσφέρει η επαφή με το ιαματικό νερό,   βελτιώνοντας έτσι την ψυχική και νοητική μας υγεία μαζί με την σωματική. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, σε όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.    Συντελεί στην βελτίωση των μυοσκελετικών παθήσεων και της μη ορθής στάσης του σώματος.  Ενισχύει την λειτουργία του κυκλοφορικού, ενδοκρινικού ,λεμφικού και ανοσοποιητικού συστήματος και δημιουργεί πιο έντονη την αίσθηση του παρόντος, απομακρύνοντας έτσι το χρόνιο stress  και τις επιπτώσεις του.

 • Συνεδρίες Yoga σε γκρουπ

  Περιγραφή

  Επιλέξτε να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία yoga στο ιαματικό νερό, που θα σας προσφέρει πραγματική ευεξία και θεραπεία.

  διάρκεια
  60’
  οφέλη
  Ισορροπία
  Αρμονία
  Ευεξία
   

 • Ατομική Συνεδρία Yoga

  Περιγραφή

  Επιλέξτε να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία yoga στο ιαματικό νερό, που θα σας προσφέρει πραγματική ευεξία και θεραπεία

  διάρκεια
  60’
  οφέλη
  Ισορροπία
  Αρμονία
  Ευεξία.
   

Γίνετε μέρος της Ιστορίας μας - Κάντε κράτηση τώρα!
άφιξη
+
-
+
-
+
-
Ημέρες
+
-
ενήλικες
+
-
παιδιά
+
-
 
shadow image
Πώς να βοηθήσουμε;
Κάντε κράτηση
Εγγύηση καλύτερης τιμής
https://www.thermaesylla.gr
37.9778
23.7278

CLOSE

CLOSE

WEB CHECKIN