Κάντε κράτηση
Κάντε κράτηση Online και κερδίστε 10%
placeholder
ThermaeSyllaSpa3-219323V-Paterakis_2ThermaeSyllaSpa3-219323V-Paterakis_2
 
placeholder
ThermaeSyllaSpa3-219323V-Paterakis_2ThermaeSyllaSpa3-219323V-Paterakis_2
placeholder
ThermaeSyllaSpa3-219290V-Paterakis_2

Κλασσική Ιαματική Θεραπεία

thermaesylla.gr

Ξεκινήστε ένα ισχυρό πρόγραμμα πρόληψης, υγείας και αναζωογόνησης. Για αιώνες, οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει τα ιαματικά νερά για φροντίδα καθώς και και θεραπεία διάφορων ασθενειών. Σήμερα, τα ιαματικά νερά, οι θεραπείες μασάζ και οι θεραπείες φυσικής λάσπης που προσφέρονται στο Thermae Sylla, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, χαλαρώνουν τους μυς, καταπολεμούν τα αρθριτικά και άλλους πόνους, και συμβάλλουν στην αναζωογόνηση του σώματος. Τα ιαματικά του νερά, πλούσια σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία, είναι γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες από την εποχή του Ιπποκράτη, ο οποίος τα συνιστούσε, μεταξύ άλλων, για τη θεραπεία των ρευματισμών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γενικό ιατρικό έλεγχο, ιατρικές συστάσεις, διατροφικές συμβουλές (με επιπλέον χρέωση), θεραπείες spa όπως λασπόλουτρα, υδρομασάζ στα ιαματικά νερά και μια θεραπεία μασάζ.

Ενδείξεις: Μυοσκελετικές παθήσεις, Αρθροπάθειες, Ρευματισμοί, Αρθριτικές παθήσεις, Δυσκολία στην κίνηση, Αδυναμία κίνησης οφειλόμενη σε χειρουργική επέμβαση ή τραύμα, Δερματικές παθήσεις

 

Γίνετε μέρος της Ιστορίας μας - Κάντε κράτηση τώρα!
άφιξη
+
-
+
-
+
-
Ημέρες
+
-
ενήλικες
+
-
παιδιά
+
-
 
shadow image
Πώς να βοηθήσουμε;
Κάντε κράτηση
Εγγύηση καλύτερης τιμής
https://www.thermaesylla.gr
37.9778
23.7278

CLOSE

WEB CHECKIN