Κάντε κράτηση
Κάντε κράτηση Online και κερδίστε 10%

Παγκόσμια Διάκριση για το Thermae Sylla!

Blog


Παγκόσμια Διάκριση για το Thermae Sylla!
placeholder
IMG_3818_result

Το Thermae Sylla Spa Wellness Hotel βραβεύτηκε με το Signum Virtutis, the seal of excellence  στην κατηγορία Spa, που απονέμεται από τα  Seven Stars Luxury Hospitality & Lifestyle Awards.

Η παραλαβή αυτού του βραβείου από το καλύτερο Spa στην Ελλάδα είναι η υψηλότερη αναγνώριση της φιλοσοφίας μας, του επαγγελματισμού, της γνώσης και της εμπειρίας μας στις ιατρικές θεραπείες, στις περιποιήσεις ευεξίας. Εγγυάται στον καταναλωτή ότι οι πολυτελείς υπηρεσίες μας είναι ποιοτικά εξασφαλισμένες.

Είναι αποκλειστικό βραβείο του είδους του στον τομέα της πολυτέλειας, φιλοξενίας και τρόπου ζωής, καθώς οι υποψήφιοι επιλέγονται προσεκτικά από μια ομάδα υψηλού προφίλ, εύπορων και έμπειρων ταξιδιωτών  οι οποίοι στη συνέχεια ψηφίζουν με πλήρη διαφάνεια.

Είναι ιδιαίτερη τιμή μας να κερδίσουμε το βραβείο της κατηγορίας Spa και να λάβουμε αυτή την παγκόσμια αναγνώριση, καθώς είναι μια απόδειξη  σκληρής δουλειάς και  δέσμευσής μας για την τελειότητα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό μας που συνέβαλε στο να αποτελέσει  η  ευεξία πραγματικότητα για τους καλεσμένους μας, τους καλεσμένους μας για την εμπιστοσύνη τους και όλους όσους ψήφισαν.

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε αυτή τη θέση!

https://www.sevenstaraward.com/winners/2017/spa/europe/

 

 

Πώς να βοηθήσουμε;
Κάντε κράτηση
Εγγύηση καλύτερης τιμής
https://www.thermaesylla.gr
37.9778
23.7278