Κάντε κράτηση
Κάντε κράτηση Online και κερδίστε 10%

International Conference for Thermal Spa Tourism

Blog


International Conference for Thermal Spa Tourism
placeholder
Conferences2s

Στις 9, 10 & 11 Οκτωβρίου 2014, Το Thermae Sylla Spa & Wellness hotel περήφανα φιλοξενεί το Διεθνές Συνέδριο "Διερευνώντας τις προοπτικές ανάπτυξης του Ιαματικού Τουρισμού

Η Διάσκεψη γίνεται με αφορμή την οδηγία 2011/24 / ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 9ης Μαρτίου 2011 σχετικά με την εφαρμογή των δικαιωμάτων των ασθενών στη διασυνοριακή υγειονομική περίθαλψη και διοργανώνεται από τον Οργανισμό Ελληνικών Ιαματικών Επιχειρήσεων, το Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού, τον Παγκόσμιο Οργανισμό θερμαλισμού και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Υδροθεραπείας και Κλιματοθεραπείας. Υπογραμμίζοντας τη σημασία του Ιαματικού Τουρισμού, οι διοργανωτές έχουν προσκαλέσει την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, να ανοίξει το συνέδριο.

Οι συζητήσεις θα αφορούν την ιστορία και τον πολιτισμό σε σχέση με τις θερμό-πόλεις και τις ιαματικές πηγές, καθώς και την υποδομή στον τομέα του ιαματικού τουρισμού. Ακόμα περισσότερο, οι συμμετέχοντες στο συνέδριο επίσης σχεδιάζουν να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους με νέους στόχους και καινοτόμες δράσεις που θα οδηγήσουν στην αειφόρο ανάπτυξη τού θερμαλισμού στην Ελλάδα.

Εκτός από τον θερμαλισμό, το συνέδριο αυτό θα είναι επίσης και σημείο εκκίνησης της 1ης Διεθνούς Συνάντησης για τη Δράση "Στα βήματα των Ρωμαίων", που αποτελεί ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε από το ΕΣΠΑ και περιλαμβάνει τη συνεργασία 11 μελών από 8 χώρες. Μέσω αυτής της δράσης καθορίζονται κατευθυντήριες γραμμές τουριστικών προορισμών. Επιπλέον, Spa ελληνικής και ρωμαϊκής προέλευσης πρόκειται να ενταχθούν στη συζήτηση, κάνοντας τις αντίστοιχες πόλεις πιο ελκυστικές στη διεθνή αγορά.

Τέλος, θα θέλαμε επίσης να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν για κάθε έναν που δραστηριοποιούνται στον τομέα των Ιαματικών Πηγών και το θερμαλισμό.

Το συνέδριο αυτό είναι μια αξιόλογη προσπάθεια για τη βελτίωση των γνώσεων και της δράσης στον τομέα του Θεραπευτικού Τουρισμού και μια καλή ευκαιρία για να γίνουν αυτά τα φυσικά δώρα προσιτά σε ένα ακόμα ευρύτερο κοινό.

Αν λοιπόν μοιράζεστε το ίδιο όνειρο ... απλά να είστε εκεί!

Πώς να βοηθήσουμε;
Κάντε κράτηση
Εγγύηση καλύτερης τιμής
https://www.thermaesylla.gr
37.9778
23.7278