Κάντε κράτηση
Κάντε κράτηση Online και κερδίστε 10%

Experience the best of Mud Therapy/Balneotherapy at Thermae Sylla

Blog


Experience the best of Mud Therapy/Balneotherapy at Thermae Sylla
placeholder
ThermaeSyllaSpa3-219290V-Paterakis_2

Το Thermae Sylla έχει ψηφιστεί ως ένα από τα δέκα κορυφαία ιαματικά λουτρά του κόσμου για καλό λόγο. Ειδικεύεται στη λασποθεραπεία ή λουτροθεραπεία, που προσφέρουν μια ποικιλία από οφέλη για το σώμα. Εδώ, η λάσπη παίρνει μια εντελώς νέα έννοια, που αντιπροσωπεύει μια ζωντανή ουσία με ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες. Η λάσπη, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά εισάγεται από συγκεκριμένες περιοχές στη γειτονική Ιταλία και συμπληρώνει τέλεια τα ιαματικά νερά του Thermae Sylla. Ο ειδικευμένος γιατρός μας συνεργάζεται μαζί σας για να καθορίσει τον αριθμό των συνεδριών και την ένταση που απαιτείται για την κάθε σας θεραπεία και αποκατάσταση.

Ποια είναι τα οφέλη της Λασποθεραπείας;

Η λασποθεραπεία μπορεί να βοηθήσει σε μια ποικιλία παθήσεων που σχετίζονται με το μυοσκελετικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων της αρθροπάθειας, αρθρίτιδας, των αθλητικών κακώσεων, του πόνου στις αρθρώσεις, αλλά και των αυτοάνοσων νοσημάτων, ειδικά στα πρώτα τους σημάδια. Επιπλέον, ωφέλιμοι μικροοργανισμοί στη λάσπη παράγουν ουσίες που έχουν αποδεδειγμένα αντιφλεγμονώδη επίδραση στο σώμα.

Η Ιαματική Λάσπη βοηθάει στην ανακούφιση του πόνου της αρθρίτιδας, στην αποτοξίνωση του οργανισμού και την τόνωση της κυκλοφορίας, καθώς και στην ενίσχυση του ιστού του χόνδρου και την οστική αποκατάσταση. Επιπλέον, η λουτροθεραπεία έχει θετική επίδραση στην ενίσχυση της σεξουαλικής λειτουργίας και την ισορροπία, χάρη στην αλληλεπίδραση της με το νευρο-ενδοκρινικό σύστημα και την παραγωγή των ευεργετικών ορμονών.

Σε ένα άλλο επίπεδο, ο συνδυασμός του ιαματικού νερού με τα ισχυρά ανόργανα συστατικά βοηθά στην αποβολή των τοξινών από το σώμα, ενώ αυξάνει τον μεταβολισμό και την παραγωγή χαλαρωτικών ορμονών. Με αυτήν την έννοια η ιαματική λάσπη είναι μια ισχυρή θεραπεία αντιστρές, η οποία σας βοηθά να αποκτήσετε μια πιο νεανική αίσθηση και ένα καλύτερο τρόπο ζωής. Είναι δηλαδή το κοντινότερο σε μία φυσική «θαυματουργή» θεραπεία.

Πώς εφαρμόζεται η Λασποθεραπεία;

Ένας θεραπευτής συνδυάζει την ειδικά εισαγόμενη λάσπη που περιέχει ενεργά θεραπευτικά συστατικά με το ιαματικό νερό του Thermae Sylla. Η λάσπη κατόπιν εφαρμόζεται σε ολόκληρο το σώμα σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία και παραμένει πάνω στον ασθενή για 15 έως 20 λεπτά. Ουσιαστικά περιβάλλει σαν μια φυσική θερμική κουβέρτα το κάθε άτομο που φέρνει μαζί της μια έντονη αίσθηση χαλάρωσης.

Έπειτα απομακρύνετε τη λάσπη πριν καθίσετε σε ένα τζακούζι γεμάτο με το πλούσιο ιαματικό νερό του Thermae Sylla. Στην επακόλουθη περίοδο ανάπαυσης, μισής ώρας, θα ανοίξουν οι πόροι και να απελευθερωθούν οι τοξίνες από το σώμα. Αυτό ακολουθείται από ένα μασάζ για να ενισχύσει την επίδραση της θεραπείας και να ενθαρρύνει τη χαλάρωση ενώ ταυτόχρονα, ως μέρος της θεραπευτικής διαδικασίας, τονώνει το νευρικό σύστημα και τους μυς.

Συνοπτικά, τα έξι βασικά σημεία που εμπλέκονται στη θεραπεία με λάσπη είναι η εφαρμογή της λάσπης, η ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος, η αφαίρεση της λάσπης, το ιαματικό μπάνιο, η αποβολή των τοξινών, και η ολοκλήρωση της θεραπείας με μασάζ.

Τι ακριβώς κάνει την λάσπη να αντιδρά με το σώμα; 

Η συγκέντρωση των μεταλλικών αλάτων τόσο από την λάσπη όσο και από το ιαματικό νερό, και μέσω μιας διαδικασίας σαν την όσμωση, το δέρμα απορροφά τα ευεργετικά θρεπτικά συστατικά ενώ αποβάλει τις τοξίνες μέσω των πόρων του σώματος και τους ιδρωτοποιούς αδένες. Αυτό διεγείρει το μεταβολισμό και παράγει βήτα ενδορφίνες και κορτιζόλη, δύο από τις ορμόνες που καταπολεμούν το στρες. Το νευρο-ενδοκρινολογικό σύστημα αντιδρά επίσης με την λάσπη, αυξάνοντας την παραγωγή ορμονών που είναι ευεργετικές για τον οργανισμό. Παράλληλα, η καυτή λάσπη βοηθά τους μυς να χαλαρώσουν και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Πώς να βοηθήσουμε;
Κάντε κράτηση
Εγγύηση καλύτερης τιμής
https://www.thermaesylla.gr
37.9778
23.7278