Κάντε κράτηση
Κάντε κράτηση Online και κερδίστε 10%

Από το διάστημα στο Thermae Sylla!

!!

Blog

!!

Από το διάστημα στο Thermae Sylla!
placeholder
space_3

Στα βήματα του Ηρακλή και ο Ρώσος αστροναύτης, Κος Novitskiy Oleg, βούτηξε στα φημισμένα ιαματικά νερά του Thermae Sylla για να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Η πολύμηνη παραμονή στο διάστημα, επιβαρύνει το μυοσκελετικό τους σύστημα.

Τα ιαματικά νερά της Αιδηψού γνωστά από την εποχή του Ιπποκράτη για τη θεραπευτική τους επίδραση στο μυοσκελετικό σύστημα λόγω της χημικής τους σύστασης,  αποτελούν την ιδανική φυσική, θεραπευτική μέθοδο για το πρώτο στάδιο αποκατάστασης και αναζωογόνησης των αστροναυτών μετά την επιστροφή τους στη Γη.

Γι αυτό λοιπόν το κέντρο Κοσμοναυτών Γκαγκάριν, επέλεξε έπειτα από αυστηρό έλεγχο των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών, το Thermae Sylla Spa Wellness Hotel, ένα από τα 10 καλύτερα thermal Spas στον κόσμο, για την αποκατάσταση των αστροναυτών του, μετά την παραμονή τους στο διάστημα και την επιστροφή τους στη γη.

Ο Ρώσος κοσμοναύτης Κος Novitskiy Oleg, παρέμεινε στο Thermae Sylla Spa Wellness Hotel, για 17 ημέρες, ακολούθησε θεραπευτικό πρόγραμμα (λασποθεραπεία, μασάζ, υδροθεραπεία, γυμναστική στο ιαματικό νερό κ.α.) συνοδευόταν από την ιατρική του ομάδα και μέλη της οικογενειάς του.

Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα και θεαματικά!

Η Αιδηψός φημίζεται παγκοσμίως, από την αρχαιότητα, για τη θεραπευτική δράση των ιαματικών νερών της και για το μοναδικό μικροκλίμα, γι αυτό και είναι το ιδανικό μέρος για αποκατάσταση και αναζωογόνηση των αστροναυτών.

Πώς να βοηθήσουμε;
Κάντε κράτηση
Εγγύηση καλύτερης τιμής
https://www.thermaesylla.gr
37.9778
23.7278

WEB CHECKIN