Κάντε κράτηση
Κάντε κράτηση Online και κερδίστε 10%
placeholder
ThermaeSyllaSpa2-218783V-Paterakis_2ThermaeSyllaSpa2-218783V-Paterakis_2
 
placeholder
ThermaeSyllaSpa2-218783V-Paterakis_2ThermaeSyllaSpa2-218783V-Paterakis_2
placeholder
ThermaeSyllaSpa3-219386V-Paterakis_2

Αισθητική Ιατρική

Δείξτε όσο καλύτερα μπορείτε!
thermaesylla.gr

Κατά τη διάρκεια των αιώνων ποιητές έχουν εξήρει την ομορφιά, οι καλλιτέχνες την έχουν αποτυπώσει σε καμβά και οι γλύπτες την έχουν αναπαραστήσει σε διάφορες μορφές. Ο άνθρωπος έχει δώσει στην ομορφιά μία θεϊκή διάσταση, και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν προσπαθήσει, μάταια, να την συλλάβουν. Αν και δεν μπορούμε να αλλάξουμε ριζικά το σώμα που γεννηθήκαμε, σίγουρα μπορούμε να το αναζωογονήσουμε και να το φροντίσουμε ώστε να αντικατοπτρίζει μια νέα και πιο ελκυστική μορφή.

Το Thermae Sylla προσφέρει αισθητικές θεραπείες ελάχιστα επεμβατικές, ώστε το δέρμα να ανακτήσει την ελαστικότητα και τη φρεσκάδα του, και να καταπολεμήσει τη χαλάρωση των μυών του προσώπου και του σώματος.

Ο κύριος στόχος μας είναι ο σεβασμός της φύσης και της αρμονίας του κάθε σώματος, καθώς και η πρόληψη και αναβολή των σημαδιών γήρανσης. Μερικές από τις θεραπείες που χρησιμοποιούμε για να πετύχουμε μια πιο φυσική, νεανική και υγιή εμφάνιση είναι με αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ, συνένζυμα, και φυσικούς παράγοντες ανάπτυξης.

Με αυτό τον τρόπο θα μάθετε να αγαπάτε το σώμα σας και πάλι και να είστε υπερήφανες γι 'αυτό, απολαμβάνοντας την σωματική και ψυχική ενέργεια που έρχεται με μια πιο νεανική εμφάνιση, και οδηγεί σε ένα πιο υγιές και όμορφο μέλλον. Συναντηθείτε με τους ειδικούς μας, ώστε να σας προτείνουν τις πλέον κατάλληλες θεραπείες προσώπου και σώματος για σας και να σας οδηγήσουν στον νέο σας εαυτό.

  Γίνετε μέρος της Ιστορίας μας - Κάντε κράτηση τώρα!
  άφιξη
  +
  -
  +
  -
  +
  -
  Ημέρες
  +
  -
  ενήλικες
  +
  -
  παιδιά
  +
  -
   
  shadow image
  Πώς να βοηθήσουμε;
  Κάντε κράτηση
  Εγγύηση καλύτερης τιμής
  https://www.thermaesylla.gr
  37.9778
  23.7278

  WEB CHECKIN